startpagina profiel Workshops Werkplaats Fietsen Nieuws Fotoalbum Weblog Contact
AVS Fietstechniek
Fietsen

 

SanGrau racefietsen en ATB’s

 

Montego stads- en sportfietsen

 

SangrauIn het programma van AVS Fietstechniek zijn sinds begin 2008 de racefietsen en ATB’s van SanGrau opgenomen. SanGrau is een nieuw merk op de Nederlandse markt waarmee de sportieve fietser betaalbare kwaliteit geboden wordt. Het merk kenmerkt zich door een zorgvuldig gekozen afmontage op kwalitatief hoogwaardige frames. Dit alles uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen.

 

Zowel in de racefietsen als de ATB’s is er voldoende keuze in zowel aluminium als carbon frames die ieder in mooie eigentijdse designs gespoten zijn.
Voor de onderdelen is er gekozen voor een goede mix van kwaliteit en gewicht.
Inmiddels zijn de verschillende modellen uitgebreid getest en hebben ze bewezen zich met de top te kunnen meten.

Kijkt u op uw gemak eens rond op de site van SanGrau om al het moois te bewonderen, Sangrau.

 

Voor uw stads- of sportfiets kunt u ook bij AVS Fietstechniek terecht. Hiervoor is het merk Montego in het programma opgenomen. Montego biedt voor ieder wat wils tegen zeer scherpe prijzen. Aluminium frames worden veelal met Shimano onderdelen afgemonteerd en voorzien van degelijke extra’s zoals bijvoorbeeld naafdynamo’s. Met Montego biedt AVS Fietstechniek u een voordelige onderhoudsvriendelijke fiets waar u lang plezier van kunt hebben.

Montego stads- en sportfietsen

Kijk op uw gemak op www.montegofietsen.nl naar de vele verschillende modellen of informeer via info@avs-fietstechniek.nl naar de mogelijkheden.