Startpagina Profiel Workshops werkplaats Fietsen Nieuws Fotoalbum Weblog Contactgegevens
AVS Fietstechniek

 

Ambro van Straten

Wie ben ik?

Ambro van Straten, dat is natuurlijk iets te kort door de bocht. Ik zal beginnen met mijn opleidingen. Allereerst heb ik de HAVO met goedgevolg doorlopen, gevolgd door de MTS richting Werktuigbouwkunde. Ik heb gedurende mijn jeugd diverse sporten beoefend, zoals voetbal/volleybal/schaatsen en fietsen. Waarbij fietsen de grootste hobby is gebleven.

Vanuit het fietsen ben ik terecht gekomen bij Beukers Bike Centre in Petten waar ik in 1994 begonnen ben als monteur. Daar heb ik in 12 jaar tijd met de mooiste fietsen en de beste techniek op fietsgebied gewerkt. Naast mijn werk ben ik ook altijd zelf actief geweest op de fiets. Eerst in wielerwedstrijden in Noord-Holland bij zowel de recreanten als de elite-amateurs. Later heb ik mij meer toegelegd op de mountainbikemarathons in ondermeer Duitsland en België. Vandaar uit ben ik terecht gekomen bij VASA sport waar ik vanaf 2005 als bikegids actief ben. Dit houdt in dat ik met een kleine groep fietsers door de Alpen trek en deze daar de weg wijs en verder begeleid tijdens hun vakantie.

Vanaf medio 2006 ben ik werkzaam bij ERIKS bv in Alkmaar, dit is een technisch handelsonderneming in veel artikelen, maar geen fietsen. Om mijn opgedane kennis niet verloren te laten gaan ben ik gelijktijdig  AVS Fietstechniek gestart waarin het geven van workshops centraal staat. Zo blijf ik zelf betrokken bij de fietswereld, en bied ik u de gelegenheid uw kennis op het gebied van fietstechniek uit te breiden. Vanaf 2008 gaat de focus meer richting de reparatietak. De uitbreiding van de schuur achter het huis vergroten de mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud aanzienlijk. Ook komt er met SANGRAU een merk in huis voor de fervente wielrenner en ATB-er en met Montego voor de “gewone” fietser.

Ik zie u graag eens op een workshop, voor onderhoud aan uw fiets of uiteraard voor de aanschaf van een nieuwe fiets. Bovenal wens ik u heel veel fietsplezier!

Ambro van Straten

Uw gids naar meer fietsplezier!!!

 

Ambro van Straten

Ambro van Straten