startpagina profiel workshops werkplaats fietsen Nieuws Fotoalbum weblog Contactgegevens
AVS Fietstechniek
  Wij kunnen voor u de volgende workshops verzorgen :

AVSBasiskennis fietstechniek race/ATB
Het doel van de workshop is om u voldoende basiskennis te geven om het onderhoud van uw fiets zelf uit te voeren. De workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt de theorie behandeld. In het tweede deel werkt u zelf actief mee. Na deze workshop bent u o.a. in staat om op de juiste wijze kabels te vervangen, remmen en versnellingen af te stellen, en uw ketting optimaal te onderhouden.
Data: maandagavond 2, 9, 16 en 23 november

 

 

Workshop Total Sports PerformanceWorkshop Total Sports Performance
Tijdens deze workshop zult u ontdekken op welke manier u nog meer plezier uit uw sport kunt halen. Naast natuurlijk materiaal dat u niet in de steek laat, zijn uw lichaam en geest daarin van doorslaggevend belang. Zonder al te zweverig te worden zal uw manier van sport beoefening onder de loep genomen worden en waar mogelijk worden bijgestuurd. Zo zult u na deze workshop enkele niet functionele, vastgeroest gewoontes overboord zetten en u concentreren op de zaken die daadwerkelijk het plezier in sporten vergroten!

Data: 


AVSWorkshop wielen
De wielen van uw fiets verdienen extra aandacht, die in een aparte workshop gegeven wordt. Daarin wordt dieper ingegaan op het richten van wielen, ook het afstellen van de naven komt uitgebreid aan bod. Bij deze workshop kunt u een eigen wiel meenemen, zodat deze na afloop weer in uitstekende conditie is.
Data:

 

 

OnderhoudOnderhoud verzorgt door AVS Fietstechniek
U kunt ook het onderhoud en de reparaties aan uw fiets door mij laten verzorgen. Alle voorkomende werkzaamheden worden vakkundig en snel verzorgd. Ook voor 'specials' als handbikes en ligfietsen kunt u bij AVS Fietstechniek terecht!

 

 

 

INSCHRIJFFORMULIER
Hier kunt u zich inschrijven voor één van onze workshops. Vul u gegevens in en maak een keuze tussen de workshops en de beschikbare data.
De kosten bedragen € 25,- per workshop. U kunt een tweede keus aangeven.
De avonden zijn van 19.15 uur tot 22.00 uur en de zaterdagen van 8.30 uur tot 11.45 uur.

Voor groepen vanaf 8 personen zijn in overleg andere data mogelijk.

Naam:                
Adres :               
Postcode :           
Woonplaats :       
E-mailadres :       
Telefoonnummer:

Workshop keuze 1:          

Workshop keuze 2: